Despre noi

MAXINTERMEDIA este o companie imobiliara cu sediul in Cluj Napoca, cu o bogata experienta  în domeniul imobiliar, orientata spre gasirea si implementarea solutiiilor optime pentru atingerea cu succes a obiectivelor  clienţilor săi.
Suntem aici pentru a va pune la dispozitie  servicii legate de activităţile de pe piaţa imobiliară. Aceste servicii inseamna  consultanţa initiala si asistenta  pana la finalizarea obiectivului propus, fie ca acesta este vanzarea , cumpararea sau inchirierea unei proprietati imobiliare.Ne ocupam de vanzari si inchirieri pe segmentul residential, comercial si industrial, respectiv:  apartamente, case, vile, sedii de firma, cladiri de birouri, spatii comerciale, spatii industriale, terenuri.

Un alt segment al domeniului imobiliar avut in vedere de agentia MAXINTERMEDIA este acela de administrare a proprietatilor imobiliare,  avand ca obiectiv obtinerea unui randament bun pentru fiecare proprietate inchiriata, precum si  asigurarea intretinerii acesteia in bune conditii.

Dar inainte de a putea realiza  vanzarea, inchirierea sau administrarea unei proprietati imobiliare, este nevoie de evaluarea acestor proprietati, de analiza si incadrarea lor corecta  in  multimea de proprietati si tranzactii existente pe piata imobiliara din acel moment. Iar noi putem face aceasta evaluare pentru dumneavoastra.