Cautare

N/A N/A
Vânzări

Casă, 6 Camere, Cod Oferta 3277 Cluj-Napoca

Vila de vanzare situata in cartierul Dambul Rotund, constructie 2005, regim de inaltime D+P+1E, are suprafata de 258 mp utili si 1948 mp de teren in plan. Este izolata termic, bine compartimentata, superfinisata, mobilata ultramodern si utilata cu obiecte de cea mai buna calitate, are 2 centrale termice, ceea ce permite impartirea casei in doua locuite independente. La parter este compusa din: living + bucatarie open-space, 1 dormitor, 1 camera-dressing, 1 baie, 1 sas, 1 hol, 1 garaj dublu pentru 2 masini, 1 casa scarii, iar la etaj este compus din: 3 dormitoare, 1 dressing, 1 bucatarie, 1 baie, 1 sas, 2 logii si un hol. Suprafata terenului este foarte generoasa, ceea ce permite o posibila parcelare si dezmembrare pentru constructia altor 2 imobile. Curtea si gradina este prevazuta cu gazon, pomi fructiferi si vita de vie, zona de barbecue, zona de parcare in curte( cca. 6 locuri). Zona de vile, linistita, aerisita, ideala pentru familii cu copii. Merita vazuta! Pret usor negociabil!

TipVila Suprafata 0 Camere 6 Bai 2 Grad FinisareNefinisat
N/A N/A
Vânzări

Apartament, 2 Camere, Centru, Cod Oferta 3412 Cluj-Napoca

Apartament cu 2 camere situat in centru, pe strada Republicii, decomandat, suprafata utila de 63 mp, mobilat modern si utilat, baie cu geam, balcon, parchet. Pret usor negociabil!

TipApartament in bloc Suprafata 0 Camere 2 Bai 1 Grad FinisareUltra Finisat
N/A N/A
Vânzări

Casă, 4 Camere, Cod Oferta 3468 Cluj-Napoca

Casa individuala de vanzare situata in Faget, regim de inaltime P+1E+M, suprafata utila 110 mp, suprafata teren 300 mp, finisata, construita in anul 2008, structura de BCA, compartimentata astfel: la parter se afla o bucatarie, un living separat si o baie, iar la etaj se afla 3 dormitoare. Pretul este usor negociabil!

TipCasa Suprafata 0 Camere 4 Bai 1 Grad FinisareSemifinisat
N/A N/A
Vânzări

Spatiu industrial, 1 Camera, Cod Oferta 3466 Cluj-Napoca

Maxintermedia Imobiliare ofera spre vanzare hala industrial in suprafata de 560 mp, cu acces usor de la drumul principal. Hala este construita din panouri sandwich, superfinisata, inalatimea maxim utila este de 6 ml.Putere electrica instalata mare. Se preteaza atat pentru productie cat si pentru depzoitare / Logistica. Hala este pozitionata in zona Apahida / Jucu. Pret 240000 Euro +TVA. Maxintermedia Imobiliare offers for sale an industrial hall with a surface of 560 sqm, with easy access from the main road. The hall is made of sandwich panels, superfine, the maximum usable height is 6 ml. Electric power installed large. It is suitable for both production and storage / logistics. The hall is located in the Apahida / Jucu area. Price 240000 Euro + VAT.

Tip Suprafata 0 Camere 1 Bai 1 Grad Finisare
N/A N/A
Închirieri

Apartament, 2 Camere, Gheorgheni, Cod Oferta 3457 Cluj-Napoca

Maxintermedia ofera la inchiriere in Gheorgheni, zona Alverna, apartament 2 camere semidecomandat de 45mp. cu panorama, compus din hol, living, bucatarie, nisa de dormit, baie si balcon, este ultramobilat si utilat, cu centrala termica proprie, este aproape de mijloacele de transport, magazine, sala de fitness si spa. Este ideal pentru o persoana sau un cuplu.

TipApartament in bloc Suprafata 45 Camere 2 Bai 1 Grad FinisareUltra Finisat
N/A N/A
Închirieri

Casă, 3 Camere, Centru, Cod Oferta 3456 Cluj-Napoca

Casa de inchiriat , ultracentrala, situata in zona strazii Inocentiu Micu Klein, compartimentata astfel: parter si demisol cu scara interioara, scara exterioara spre livig+bucatarie, camara spatioasa si o baie, iar la mansarda inca o camera. Beneficiaza de asemenea si de 30 mp de curte cu spatiu verde. Suprafata utila este de aprox .80 mp, se inchiriaza nemobilata, este renovata exterior si izolata termic, centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica, acoperis nou, baie cu cada. Pretul este negociabil in functie de dorinta clientului. Ideal pentru birouri, dar si pentru locuit!

TipCasa Suprafata 0 Camere 3 Bai 1 Grad FinisareSemifinisat
N/A N/A
Vânzări

Spatiu industrial, 4 Camere, Cod Oferta 3467 Cluj-Napoca

Maxintermedia Imobiliare ofera spre vanzare hala industrial in suprafata de 148 mp, cu acces usor de la drumul principal. Hala este construita din panouri sandwich, superfinisata, inalatimea maxim utila este de 6 ml, are amenajate 3 birouri cu grupuri sanitare. Putere electrica instalata mare. Se preteaza atat pentru productie cat si pentru depzoitare / Logistica. Hala este pozitionata in zona Apahida / Jucu. Pret 130000 Euro + TVA. Maxintermedia Imobiliare offers for sale industrial hall with an area of 148 sqm, with easy access from the main road. The hall is made of sandwich panels, superfine, the maximum usable height is 6 ml, it has 3 offices with bathrooms. High installed electrical power. It is suitable for both production and storage / logistics. The hall is located in the Apahida / Jucu area. Price 130000 Euro + VAT.

Tip Suprafata 0 Camere 4 Bai 0 Grad Finisare
N/A N/A
Vânzări

Casă, 4 Camere, Andrei Muresanu, Cod Oferta 3465 Cluj-Napoca

Constructie noua tip duplex, arhitectura contemporana, mobilier si dotari moderne, dispunere pe 3 niveluri, teren liber de constructie 80 mp, terasa exterioara, loc parcare, curte cu acces individual, regim de inaltime P+1E+M, suprafata utila de 148 mp, 4 camere, 3 bai, se vinde mobilata si utilata. Pretul este usor negociabil!

TipCasa Suprafata 0 Camere 4 Bai 3 Grad FinisareSemifinisat
N/A N/A
Închirieri

Apartament, 2 Camere, Gheorgheni, Cod Oferta 3464 Cluj-Napoca

Apartament cu 2 camere, transformat din 3 camere, mobilat lux, utilat complet, situat in cartierul Gheorgheni, langa Interservisan. Suprafata utila a apartamentului este de 100 mp, iar in pretul de chirie intra si un loc de parcare in fata imobilului. Ocupabil imediat!

TipApartament in bloc Suprafata 0 Camere 2 Bai 2 Grad FinisareUltra Finisat
N/A N/A
Închirieri

Casă, 5 Camere, Gruia, Cod Oferta 2787 Cluj-Napoca

Casa eleganta , primitoare, regim de inaltime D+P+E+M.Este mobilata elegant si practic. La demisol exista un garaj, birou, spalatorie, wc de servici. Casa de inchiriat este proaspat renovata.

TipVila Suprafata 0 Camere 5 Bai 4 Grad FinisareNefinisat