Cautare

N/A N/A
Închirieri

Birou, 4 Camere, Manastur, Cod Oferta 2796 Cluj-Napoca

Maxintermedia va propune spre inchiriere un spatiu pentru birou, situat in zona Manastur. Spatiul este situat la etajul 3 al unui imobil cu 3 nivele si mansarda, suprafata utila este de 250 mp, compartimentata astfel: 180 mp compusi din 4 camere, un grup sanitar, o chicineta si un hol sunt pozitionati la etajul 3 si 70 mp formati din 3 incaperi sunt pozitionati la mansarda. Spatiul este finisat, dispune de centrala termica proprie, geam termopan cu tamplarie din PVC, aer conditionat, parchet laminat, videointerfon si 6 locuri de parcare. Pret 7 euro/ mp negociabil. Merita vazut !

TipCladire de birouri Suprafata 0 Camere 4 Bai 1 Grad Finisare
N/A N/A
Vânzări

Casă, 3 Camere, Centru, Cod Oferta 2801 Cluj-Napoca

Casă cu regim de înălţime P+E, Suprafaţă de teren 250 mp, suprafaţă utilă 100 mp, front 12 m, 3 camere, 1 baie, semifinisata, Finisaje şi dotări: parchet, faianţă, gresie, 1 terasă, Este vorba de un imobil constructie veche format din 2 apartamente, de vanzare fiind apartamentul aflat la parter. Exista iesire din indiviziune, cele doua apartamete avand intrari separate si teren delimitat. Apartamentul are finisaje clasice si necesita renovare. Este o locatie deosebita, in zona centrala a orasului, dar zona cu case vechi, linistita, potrivita pentru locuit.

TipCasa Suprafata 0 Camere 3 Bai 1 Grad FinisareSemifinisat
N/A N/A
Închirieri

Casă, 5 Camere, Andrei Muresanu, Cod Oferta 2781 Cluj-Napoca

Va oferim la inchiriere o casa in sistem dulpex desfasurata pe 3 niveluri, ideal familie. Finisajele si dotarile sunt de buna calitate, detalii studiate, mobilier si aparatura electrocasnica completa. La demisol avem un spatiu amenajat cu functiuni distincte fata de restul casei, respectiv bucatarie, baie dormitor echipate si dotate pentru locuire. La parter un living spatios, bucatarie, baie, dormitor iar la etaj 2 camere + 2 bai. Zona linistita, verde, incinta securizata.

TipVila Suprafata 0 Camere 5 Bai 4 Grad FinisareNefinisat
N/A N/A
Vânzări

Spatiu comercial, 4 Camere, Gheorgheni, Cod Oferta 2803 Cluj-Napoca

Agentia imobiliara Maxintermedia ofera spre vanzare spatiu comercial 117 mp utili in cartierul Gheorgheni aproape de Aleea Slanic cu preluare de chirias, chirie 600 euro / luna, contract pe termen lung. Pret 130000 euro negociabil. Merita Vazut !

Tip Suprafata 0 Camere 4 Bai 1 Grad Finisare
2000 EUR(total)
Închirieri,Vânzări

Casă, 7 Camere, Andrei Muresanu, Cod Oferta 2780 Cluj-Napoca

Este o constructie cu regim de inaltime D+P+E+M, cu doua garaje , sauna, sala de sport la demisol.Este complet mobilata si utilata.

TipVila Suprafata 0 Camere 7 Bai 4 Grad FinisareNefinisat
900 EUR(total)
Închirieri

Apartament, 4 Camere, Andrei Muresanu, Cod Oferta 2804 Cluj-Napoca

Oferim la inchiriere un apartament spatios, elegant, situat intr-o zona rezidentiala de top a orasului. Dispunerea in plan a acestuia este urmatoarea: living cu iesire intr-un balcon, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, hol. Mobilierul si dotarile sunt moderne si de buna calitate, imobilul tip vila cu un numar mic de locatari.

TipApartament in bloc Suprafata 0 Camere 4 Bai 2 Grad FinisareUltra Finisat
5400 EUR(total)
Închirieri

Birou, 11 Camere, Andrei Muresanu, Cod Oferta 2821 Cluj-Napoca

Maxintermedia va propune spre inchiriere o vila interbelica cu arhitectura deosebita (monument istoric), situata in cartierul Andrei Muresanu foarte aproape de P-ta Cipariu. Ideala pentru reprezentante firme, birouri, consulat. Caracteristici: - suprafata 450 mp (D+P+M) - teren aferent 1219 mp - recent renovata cu finisaje de exceptie Dotari: - centrale termice pe gaz - sistem de aer conditionat - sistem de antiefractie - videointerfon - automatizare porti - parcare amenajata in curte (aprox. 8 locuri de parcare) Pret 5400 euro + TVA / luna negociabil. Merita vazut !!!

TipVila Suprafata 0 Camere 11 Bai 3 Grad FinisareNefinisat
0 EUR(total)
Vânzări

Spatiu comercial, Centru, Cod Oferta 2802 Cluj-Napoca

Maxintermedia ofera spre vanzare spatiu comercial ultracentral de 130 mp din care 33 mp parter cu intrare din strada si 97 mp la demisol in apropiere de Primaria din Cluj-Napoca, excelent pentru diverse activitati comerciale. Pret 105000 euro negociabil. Merita vazut !

TipApartament in casa Suprafata 0 Camere 0 Bai 1 Grad FinisareFinisat
0 EUR(total)
Vânzări

Apartament, 2 Camere, Manastur, Cod Oferta 2799 Cluj-Napoca

Apartamentul este in P-ta Abator, are 48mp, la etajul 3 este semidecomandat si este compus din 1 bucatarie, 2 camere, 1 baie, 1 camara. Apartamentul are centrala proprie, termopane, parchet masiv, este luminos si se afla in zona linistita.

TipApartament in bloc Suprafata 0 Camere 2 Bai 1 Grad FinisareUltra Finisat
0 EUR(total)
Vânzări

Apartament, 2 Camere, Grigorescu, Cod Oferta 2798 Cluj-Napoca

Apartament 3 camere, etaj 2 din 4 etaje, 1 baie, suprafaţă 60 mp, decomandat finisat, Dotări: geamuri termopan, parchet, uşă metalică, contorizat, gresie, lavabil, faianţă, CT, 1 balcon, loc parcare supraterană,

TipApartament in bloc Suprafata 0 Camere 2 Bai 1 Grad FinisareUltra Finisat