Cautare

N/A N/A
Închirieri

Casă, 3 Camere, Centru, Cod Oferta 3456 Cluj-Napoca

Casa de inchiriat , ultracentrala, situata in zona strazii Inocentiu Micu Klein, compartimentata astfel: parter si demisol cu scara interioara, scara exterioara spre livig+bucatarie, camara spatioasa si o baie, iar la mansarda inca o camera. Beneficiaza de asemenea si de 30 mp de curte cu spatiu verde. Suprafata utila este de aprox .80 mp, se inchiriaza nemobilata, este renovata exterior si izolata termic, centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica, acoperis nou, baie cu cada. Pretul este negociabil in functie de dorinta clientului. Ideal pentru birouri, dar si pentru locuit!

TipCasa Suprafata 0 Camere 3 Bai 1 Grad FinisareSemifinisat
N/A N/A
Închirieri

Apartament, 1 Camera, Centru, Cod Oferta 3447 Cluj-Napoca

Apartament cu 1 camera, tip studio, ultracentral, are suprafata utila de 30 mp, este mobilat modern si utilat complet cu centrala termica, plita, hota, masina de spalat haine, combina frigorifica, Smart TV, esspresor cafea, cuptor cu microunde, set de pahare, tacamuri si farfurii. In pretul de chirie este inclus si un loc de parcare in curtea interioara.

TipApartament in casa Suprafata 0 Camere 1 Bai 1 Grad FinisareFinisat
N/A N/A
Închirieri

Office clasa A, B, 8 Camere, Cod Oferta 3357 Cluj-Napoca

Maxintermedia Imobiliare va propune spre inchiriere o cladire Clasa A pozitionata in zona Someseni aproape de aeroport Cluj Napoca. Fiecare etaj este impartit in 2 spatii ce au compartimentare open space si contorizare separata . Pentru a raspunde optim nevoilor clientilor sai, cladirea pune la dispozitia acestora urmatoarele dotari : -tavan casetat; -aer conditionat; -alarma contra incendiilor; -alarma antiefractie; -personalizarea instalatiei electrice, retelei de calculatoare, internet, telefon etc; -contorizarea consumului de energie pe fiecare nivel; -serviciu de curatenie ( la cerere); -Finisaje de ultima generatie; Imobilul are o suprafata de 1800 mp utili cu dispunere P+2E+ER care poate fi oferit spre inchiriere in totalitate sau pe nivele de tip open space, dar poate suporta modificari si poate fi configurat dupa nevoile chiriasului. Costuri administrative de 1.5 euro/m+TVA, acestea se vor regulariza periodic in sistem open book.In afara de chirie spatiu + chirie parcari + costruri administrative, chiriasii vor suporta cheltuielile proprii pentru functionarea spatiului inchiriat, in functie de consum. Spatiu este pretabil pentru companii care necesita suprafete generoase pentru a-si desfasura activitatea, cat si pentru firme de avocatura , IT , logistica, etc. Pret 10 euro + TVA / mp.

TipCladire de birouri Suprafata 0 Camere 8 Bai 8 Grad Finisare
N/A N/A
Închirieri

Apartament, 3 Camere, Centru, Cod Oferta 3419 Cluj-Napoca

Apartament cu 3 camere, situat in centru, zona strazii Universitatii, intr-un imobil la etajul 1, compus din 3 camere, mobilat modern si utilat, decomandat, suprafata utila de 70 mp, balcon, baie, loc de parcare in curte.

TipApartament in casa Suprafata 0 Camere 3 Bai 1 Grad FinisareFinisat
N/A N/A
Închirieri

Birou, 2 Camere, Cod Oferta 3437 Cluj-Napoca

Maxintermedia va propune spre inchiriere un spatiu in cladire de birouri, situata in cartierul Marasti zona Kaufland, intr-o locatie linistita. Spatiul are o suprafata utila de 130 mp si este compus din openspace , sala meeting, chicineta si acces la grupurile sociale. Beneficiaza de lumina naturala din plin, si dispune si de o curte interioara proprie, unde exista 3 locuri de parcare incluse in pret. Pret 1250 euro / luna usor negociabil. Merita Vazut !

TipCladire de birouri Suprafata 0 Camere 2 Bai 2 Grad Finisare
N/A N/A
Închirieri

Apartament, 2 Camere, Centru, Cod Oferta 3426 Cluj-Napoca

Apartament 2 camere, decomandat, central, situat pe Calea Motilor, langa USAMV si Fabrica de Bere, la prima inchiriere, 48 mp, mobilat modern si utilat complet. Ocupabil din data de 7 August 2018!

TipApartament in bloc Suprafata 0 Camere 2 Bai 2 Grad FinisareUltra Finisat
N/A N/A
Vânzări

Apartament, 2 Camere, Centru, Cod Oferta 3422 Cluj-Napoca

Apartament 2 camere, semicentral, situat pe Calea Dorobantilor, la etajul 2, finisat clasic, suprafata utila 53 mp, compus din 2 camere decomandate, hol, bucatarie, baie si o boxa la subsol de 15 mp. In pretul de vanzare este inclus si un loc de parcare in curte. Pretul este usor negociabil!

TipApartament in casa Suprafata 0 Camere 2 Bai 1 Grad FinisareFinisat
N/A N/A
Închirieri

Birou, 1 Camera, Cod Oferta 3343 Cluj-Napoca

Maxintermedia va ofera spre inchiriere un spatiu de birou aflat in zona ultracentrala, zona P-ta Unirii. Acesta se afla la etajul 4 al unei cladiri cu 5 nivele. Este compus dintr-un openspace, chicineta, hol si 4 grupuri sanitare, cu o suprafata de 209 metri patrati. Spatiul nu dispune de lumina naturala. Pret 7 euro/ mp / luna + TVA si un service charge de 3 euro/ mp. In service charge sunt incluse toate cheltuielile aferente spatiului, inclusiv energia termica, aerul conditionat si energia electrica. Merita Vazut !

TipCladire de birouri Suprafata 0 Camere 1 Bai 4 Grad Finisare
N/A N/A
Închirieri

Birou, 3 Camere, Cod Oferta 3336 Cluj-Napoca

Maxintermedia va ofera spre inchiriere un spatiu pretabil pentru activitate de birouri, situat in zona P-ta Cipariu. Este situat intr-o cladire de birouri, cu regim de inaltime P+4. La etajul 2 spatiul dispune de o suprafata utila de 120 mp compartimentata astfel: 3 incaperi, 1 chicineta, un grup sanitar si are o inaltime de 3m. Este finisat modern, dotat cu tavan fals, centrala termica imobil, parchet, AC si geamuri termopan cu tamplarie PVC. Se preda nemobilat. Pret 1100 euro/luna. Merita vazut !

TipCladire de birouri Suprafata 0 Camere 3 Bai 1 Grad Finisare
N/A N/A
Închirieri

Apartament, 2 Camere, Centru, Cod Oferta 3371 Cluj-Napoca

Apartament de lux de inchiriat cu 2 camere semidecomandate situat in centru, zona Sora Shopping Center, suprafata utila de 52 mp, ultrafinisat, mobilat modern si utilat cu: centrala termica proprie, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, 2 televizoare HD, plita electrica, combina frigorifica, aer conditionat, incalzire in pardoseala, terasa 40 mp + un loc de parcare in curtea interioara aferent apartamentului.

TipApartament in casa Suprafata 0 Camere 2 Bai 0 Grad FinisareFinisat